Wat doet de verloskundige?

dec 9, 2022

0
Wat doet de verloskundige

Wat doet de verloskundige?

Tijdens je zwangerschap controleert de verloskundige jouw gezondheid en die van je baby. Ook bespreekt de verloskundige met jou en je partner hoe jullie de zwangerschap beleven. Je kunt hier terecht met je vragen en onzekerheden. Heb je vragen over de groei van je kindje, kwaaltjes in de zwangerschap, pijnstilling bevalling, je rol als moeder of andere onderwerpen? Je verloskundige staat voor je klaar bij de verloskundige Amsterdam.

Je krijgt de nodige informatie over het gebruik van pijnstilling bevalling

De verloskundige zorgt er altijd voor dat je alle informatie ontvangt die je nodig hebt om de 9 maanden natuurlijk de bevalling zo goed mogelijk voor te bereiden. Je krijgt de nodige informatie over het gebruik van pijnstilling bevalling. Zo weet je precies waar je de keuze uit hebt en kun je voor jezelf ook een meer gerichtere keuze maken. Wel zo prettig uiteraard.

Verloskundigen in Amsterdam

Het kan een uitdaging zijn om een verloskundigenpraktijk in Amsterdam te vinden waar je je ook nog eens prettig bij voelt. Woon je aan de westelijke rand van de stad, dan vind je een vertrouwde en veilige omgeving bij onze verloskundigen in Amsterdam. Wij zijn met vijf vaste verloskundigen jouw aanspreekpunt en bekende gezicht gedurende de gehele zwangerschap en bevalling.

Meer informatie?

Wanneer je meer wilt weten over hoe de verloskundige zorg in Nederland geregeld is, kun je voor meer informatie op de website van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen kijken. Daar vind je bijvoorbeeld de richtlijnen en standaarden die gelden voor wat te doen bij langdurig gebroken vliezen tijdens de bevalling of informatie over de kinkhoestvaccinatie vanaf 22 weken zwangerschap. Zo ben je goed voorbereid op de zwangerschap en bevalling.